Konferens/Logi

Ta chansen att uppleva en genuin Herrgårdsmiljö

Boka konferensen hos oss

Edelvik är med sin genuina herrgårdsmiljö en upplevelse. Numera samsas utbildningsverksamhet, restaurang, vandrarhem, föreställnings- och konserthus, berättarstuga och konferensanläggning på samma gård, vilket ger oss vår levande och kreativa oas mitt i det norrländska lugnet.

Här finns lokaler både för den stora konferensen och den lilla kursen. Och god mat, naturligtvis.
Frukost eller lunchmöten, går utmärkt att ordna i vår restaurang. Mässor, utställning eller 200 personer i gradängsittning kan vi ordna i Burträskarnas hus. Övernattningsmöjligheter – i äkta Västerbottensgård!
Vi lämnar gärna kompletta paketlösningar inför konferensen. Tveka inte att kontakta oss för inspiration, prisuppgifter, råd och idéer.

Välkommen tll Burträsk!

För mer information och bokning
Edelviks folkhögskolas reception:
0914 – 79 51 00 (bemannat mån-fre)
info@edelvik.se

Berättarstugan

Edelviks folkhögskola vill ta vara på berättartraditionen i bygden. Genom Västerbottens första (och enda) berättarstuga erbjuds arrangemang med mat och berättande. Vi kan ”skräddarsy” en minnesvärd” stund av bygdens egna berättare. En upplevelse i tid och mun”. En rundvandring i Burträsk eller varför inte en spökrunda i närområdena.

Rum att hyra

Med egen dusch och toalett för en eller flera nätter!
På anläggningen finns handikappanpassade rum med egen toalett, gemensam dusch.
Vi kan även erbjuda enklare boende.

Burträskarnas hus

Teater, föredrag, fester, mässor, konserter, utställningar, dans och sportaktiviteter är några saker som Burträskarnas hus kan användas till. Med andra ord är lokalen en bra mötesplats. Den har plats för 200 personer varav 170 platser i gradängsittning . Lokalen används även av Edelviks skådespelutbildning.

Burträskarnas hus drivs av Burträsks folkets husförening. All bokning av lokalen hanteras av Edelviks folkhögskola.

» Mer om Burträsk på visitskelleftea.se